, 2022/3/4

A Blackpink tagjai mind gyönyörűek a maguk egyedi módján. A tehetségükön és szépségükön kívül ezekben a lányokban van valami, amitől néha irigykedni tudunk. Minden K-pop rajongó tudhatja, hogy ezek a lányok sosem mulasztják el felhívni magukra a figyelmet lenyűgöző testalkatukkal.

blackpink diet tips

Őket tartják a koreai szépségszabványok megtestesítőinek, de azt is megmutatják, hogy a K-pop bálványokhoz hasonló testnek nem kell mindig gyötrelmesnek lennie. A testalkatuk megőrzéséért végzett kemény munkájuknak köszönhetően pedig képesek minden divatos megjelenést és stílust magukon viselni. Összeválogattuk a Blackpink tagjainak diétáját és fitneszprogramjait, hogy segítsünk neked is formába lendülni. Íme néhány tippjük, amit érdemes ellopni.

Vajon hogyan tartják magukat mindig formában a legnagyobb K-pop lánycsapat tagjai?

Itt eláruljuk a Blackpink étrendjét és edzésprogramját.

A Blackpink tagjai mind gyönyörűek a maguk egyedi módján. A tehetségükön és szépségükön kívül ezeknek a lányoknak van egy olyan apróságuk, amitől néha irigykedni tudunk. Minden K-pop rajongó tudhatja, hogy ezek a lányok sosem mulasztják el felhívni magukra a figyelmet lenyűgöző testalkatukkal. Őket tartják a koreai szépségszabványok megtestesítőinek, de azt is megmutatják, hogy a K-pop bálványokhoz hasonló testnek nem kell mindig gyötrelmesnek lennie.

A testalkatuk megőrzéséért végzett kemény munkájuknak köszönhetően pedig képesek minden divatos megjelenést és stílust magukon viselni. Összeválogattuk a Blackpink tagjainak diétáját és fitneszprogramjait, hogy segítsünk neked is formába lendülni. Íme néhány tippjük, amit érdemes ellopni.

Lisa napi méregtelenítő és bokszedzés edzései

Ironikus módon Lisa az a típus, akinek szüksége van a hízásra. Nincs igazán oka aggódni a kalóriabevitel miatt, különösen a promóciós napokon. Bár nincs diétás terve, rendszeresen fogyaszt minden nap méregtelenítő levet. Különböző márkák globális nagyköveteként és a Blackpink fő táncosaként a rajongók tudják, hogy a szerepei mindig lekötik.

Az időbeosztása is a táncpróbák körül forog, így elmondhatjuk, hogy ez is része az edzésrutinjának. Ráadásul a Blackpink House egyik epizódjában láthattuk, hogy a stresszt is bokszedzéssel veri ki magából. Mivel rengeteg dolga van, hogy így lefoglalja magát, biztosan remek módja annak, hogy extra időbefektetés nélkül is formába hozza magát..

Jennie nátriumszegény diétája és repülő jógakúrája

A táncpróbák mellett, amelyek biztosan sok kalóriát égetnek el, Jennie szeret repülő jógát és pilatest végezni, hogy javítsa a rugalmasságát. A többi taghoz képest Jennie sokkal óvatosabb, és jelentős erőfeszítéseket tesz az étrendje betartására. A méregtelenítő gyümölcslevek és az avokádós saláta a kedvenc ételei. Hajlamos nagyon felpuffadni, ha sós ételeket eszik, ezért ragaszkodik a nátriumszegény étrendhez, hogy formában maradjon.

Még akkor is, amikor a többi tag valami finomat eszik, ő csak egy zabkását választ. Emellett kerüli az esti nassolást, hogy másnap nagyobb adagot tudjon enni. Jennie diétás tervének kulcsa tehát nagyon egyszerű - egészséges ételeket kell enni.

Rose egészséges nassolás és pilates rutinja

Rose kis testalkattal és magas anyagcserével született, így a súlytartás sosem jelent számára problémát. Rengeteg edzésprogramot tart, többek között repülésjógát, pilatest és táncpróbákat. Minden Blackpink-rajongó tudja, hogy milyen nagy ételimádó, és előszeretettel oszt meg fotókat, miközben élvezi az ételeit. Ami az étrendjét illeti, nem korlátozza magát abban, hogy bármit megeszik, ami elérhető.

Azonban a nap folyamán egyenletesen, kis adagokban eszik, ahelyett, hogy egyszerre egy nagy adag ételt fogyasztana. Ráadásul szívesen rágcsál gyümölcsöt és zöldséget rágcsálnivalóként, kedvencei közé tartozik a sárgarépa és a paprika. Nem kétséges, hogy miért képes egészséges maradni még a napi szinten elszenvedett rengeteg munka ellenére is.

Jisoo mini-étkezései és intenzív táncgyakorlatai

Jisoo látványát és szélesebb csípővel rendelkező nőies testét sokan dicsérik. Időnként megmutatja tónusos törzsizmait is, amelyek sok rajongót csodálattal és irigységgel töltenek el. Ennek ellenére könnyen hízik, és igyekszik minél többet mozogni. Bár edzés szempontjából a csoport táncpróbáira támaszkodik, Jennie-vel látták már repülő jógázni is.

Ugyanakkor Lisához hasonlóan ő sem követ diétás tervet, konkrét ételekkel. De bevallotta, hogy ragaszkodik ahhoz, hogy kis adagokban egyen egész nap. Ez három étkezést és egy vacsorát foglal magában, ami tökéletes arra az esetre, ha este megcsapja az éhség. Néhány ember számára ez lehet a jobb diéta és edzésprogram a fogyáshoz is.

BLACKPINK megosztja a diétájukat és a Go-To edzéseiket

Mostanában minden szem a BLACKPINK-re szegeződik, különösen azután, hogy kiadták első teljes albumukat. Az album címe The Album, és tartalmazza az előzetesen megjelent "How You Like That", "Ice Cream (feat. Selena Gomez)" és természetesen a "Lovesick Girls" című kislemezeket. A Cosmopolitan Koreának adott interjújában a BLACKPINK őszintén beszélt arról, hogy mi kell ahhoz, hogy formában maradjanak. Jennie azt mondja, hogy még akkor is edz, amikor szünetet tartanak, és odafigyel arra, hogy mit eszik.

Amikor pedig a promóciókra készülnek, akkor még szigorúbbá teszi az étrendjét: "Még akkor is, amikor valami finomat esznek, én csak zabkását eszem, mivel sótlan diétán vagyok, mert hajlamos vagyok felpuffadni, ha sok sós ételt eszem". Hogy segítsen neki a helyes úton maradni, egy panamát követ, amely magában foglalja, hogy minden nap eszik egy avokádós salátát egy pohár méregtelenítő lével párosítva.

A BLACKPINK tagjai már régen felhagytak a szigorú diétával.

A BLACKPINK ma az egyik legnépszerűbb előadó az iparban. Látszólagos sikerükkel a K-pop világán belül és kívül is, már nem megdöbbentő, hogy a rajongók miért kíváncsiak többet tudni a magánéletükről. A tehetségük és képességeik mellett a tagok, Jennie, Jisoo, Rosé és Lisa mindannyian fittnek és egészségesnek tűnnek. Nem is beszélve karcsú testalkatukról. Ez az oka annak, hogy a rajongók érdeklődése az étrendjük és az edzési szokásaik iránt az elmúlt években folyamatosan nőtt.

A BLACKPINK tagjai már nem követnek szigorú diétát.

A BLACKPINK tagjai az SBS Power FM-ben való szereplésük során elárulták, hogy a Channel-Korea szerint már régen felhagytak a "szigorú diétával". Jisoo állítólag megemlítette, hogy ezt még akkor követték, amikor még "gyakornokok" voltak. Az utóbbi években állítólag már normálisan étkeznek. Azonban ellenőrzik az "adagokat", különösen a "kalóriákat". A négy nő azt is megjegyezte, hogy ahelyett, hogy egy vagy két hatalmas adagot ennének, állítólag inkább három-négy kis adagot esznek a nap folyamán.

Jennie a legelkötelezettebb

A BLACKPINK négy tagja közül állítólag Jennie a legelkötelezettebb az egészségét illetően. Mint kiderült, sokat edz és odafigyel arra, hogy mit eszik, még a reflektorfénytől való szünetük alatt is. A szólóénekesnő azt is megosztotta állítólag, hogy amikor mindenki más "valami finomat" eszik, ő inkább "zabkását" eszik. Ennek oka, hogy távol tartja magát a sótól, és "sótlan diétát" követ.

Egészségének és alakjának megőrzése érdekében állítólag naponta egy tál avokádós salátát is beépít. Ehhez jönnek még a méregtelenítő levei is - írja a Cosmopolitan.

Jisoo és Lisa utál edzeni.

Csoporttársaikkal ellentétben Jisoo és Lisa állítólag elárulta, hogy utálnak edzeni. Mint mondták, ritkán edzenek. De ha mégis, akkor ez azt jelenti, hogy a stúdióban végzett táncgyakorlataikra utalnak. A beszámolók szerint azonban a BLACKPINK tagjai közül Jisoo az egyetlen, aki állítólag "könnyen" hízik. Ezért igyekszik minél többet gyakorolni és mozogni. Ami Lisát illeti, a források szerint minden nap méregtelenítő gyümölcsleveket iszik, akárcsak "unnie", Jennie.