, 2022/3/4

Napjainkban egyre több ember nem egyre jobban aggódik a fizikai egészsége miatt. A szívbetegségek, a cukorbetegség és az elhízás egyre növekvő száma miatt joggal aggódhat a fizikai jólétéért. Az egészségügyi előnyök és a fizikai megjelenés a két fő ok, amiért egyre többen fontolgatják, hogy edzeni fognak.

physical fitness tips

A fizikai fittség az emberi test azon képességére utal, hogy túl nagy fáradtság nélkül képes működni. Így a szervezet által tárolt energia elegendő a szabadidős tevékenységek végzéséhez, valamint a fizikai megterhelések éberséggel és lendülettel való leküzdéséhez. Az általános éberség, az izomállóképesség és -erő, valamint a szív- és érrendszeri megbízhatóság a fizikai fittség nyilvánvaló jelei. Általában a fizikai alkalmasságot a test állóképességgel, erővel, koordinációval, rugalmassággal és mozgékonysággal kapcsolatos elvárt funkciói alapján mérik.

A fizikai fittségi szintet a rendszeres, rendszeres testmozgás befolyásolja. A mérsékelt tevékenységek egy bizonyos szinten tartják az embert, amely képes kezelni a hétköznapi stresszt. A fittségi szint javításához intenzívebbé kell tennie az edzéseket kihívást jelentő edzéseket.

Íme hét fitnesztipp, amelyek segítségével javíthatja általános fizikai egészségi állapotát:

Napi testmozgás.

Minden nap végezzen néhány olyan mozgást, amely megemeli a szívritmusát. Ez egyszerűen magában foglalhatja a sétát, amikor a közeli piacon vásárol dolgokat, vagy a háztartási munkákat, például a ruhamosást, a fűnyírást és más házimunkákat.

Egyél több zöldséget.

A zöldségek és gyümölcsök energiával és egészséggel látnak el. A növények természetes állapotukban rengeteg rostot és tápanyagot tartalmaznak. A bio gyümölcsöket és zöldségeket lehetőleg előnyben részesítsük, mivel azok mentesek mindenféle vegyi szennyeződéstől.

Az izmok a kor előrehaladtával gyengülnek.

Végezz ellenállásos edzést a hipertrófia (izomtömeg) érdekében. Ez segít fiatalabbnak látszani, és több minőséget ad az életedhez.

Circuit train;

Súlyzós edzés, amely lehetővé teszi, hogy folyamatosan egyik edzésről a másikra lépjen. Ezt a gyakorlatot követve az egész edzés alatt javulhat a pulzusszámod, megduplázva a kardióedzést.

Funkcionális edzés.

Építs be néhány olyan mozgást a napi edzésedbe, amely a tényleges világban gyakorolt mozdulataidnak kedvez, vagy azokat utánozza. A sportok azért jók a funkcionális edzésre, mert a testnek hatékonyan kell mozognia. A funkcionális edzés egyensúlyban tarthatja a testedet, így ellenállóbbá téve azt a betegségekkel és sérülésekkel szemben.

A tested nyújtása

Bemelegítéskor és edzés után ez rugalmasan, lazán és hajlékonyan tart.

Hidratálj, naponta legalább 8 pohár vízre van szükséged.

Az emberi test 60%-a víz. A kávé, a szóda, az alkohol és a tea mind dehidratáló hatású, így ezek nem számítanak bele a nyolc pohár követelményébe.

A testmozgással nemcsak egészséges testet és egészséges szívet szerezhetsz, hanem egy jól kinéző testet is, amelyre büszke lehetsz. Valójában sokan azért mozognak, hogy jobban nézzen ki a testük. Soha nem tagadhatja le azt a tényt, hogy egy jól kinéző és izmos test nagyobb szexuális vonzerőt eredményez, és vonzóbbnak tartják, mint azt, hogy ha extra zsírpárnával rendelkezik, és úgy néz ki, mint a Pillsbury tésztafiú, vagy túl vékony, hogy úgy néz ki, mint egy madárijesztő. Egy jól kinéző test közvetett előnyökkel is jár az Ön számára, például nagyobb önbizalommal és az önbecsülés jelentős növekedésével.

Győződj meg róla, hogy egészségesen táplálkozol

Kérdezd meg szinte bármelyik személyi edzőt, és azt fogja mondani, hogy az edzési céloktól függetlenül az egészséges táplálkozás a gerincét jelenti. Az ételek táplálják a testedet, hogy elérd a céljaidat, és megfelelő táplálkozás nélkül, minőségi ételeken keresztül, valószínűleg elakadsz. Tarts kiegyensúlyozott étrendet, amely gyümölcsökből, zöldségekből, összetett szénhidrátokból, teljes értékű fehérjékből és egészséges zsírokból, például halolajból és lenmagból áll.

Az igazság....

Nem tudod túlzásba vinni azt, amit a szádba veszel, ami a gyomrodba kerül, és pusztítást okoz a szerveidben, valamint az agyad és a tested megfelelő működésében. Ez nagyon egyszerű, annyit kell mozogni, amennyit csak tudsz... minden nap. Egy olyan életmódot, amit te magad alakíthatsz ki, hogy hatékony és eredményes legyen az, amit szeretnél! Senki, ismétlem, senki nem tudja ezt megtenni helyetted....

A következetes mozgás és a jó, egészséges ételek fogyasztása jó kezdet! Egy utólagos gondolatként... 35 éves életmód trénerként, coachként, tanácsadóként rájöttem, hogy az emberek általában túl lusták ahhoz, hogy bármit is tegyenek magukért... mindig mankót keresnek!Ha elhatározod, hogy megteszed magadért, akkor már 50%-ban ott vagy...

Következetesség.

Légy következetes az edzéseiddel, és tudd, hogy soha nincs jó kifogás arra, hogy kihagyj egy edzést. SOHA. Ezt a megközelítést kell alkalmaznod. A következetesség az étrenddel kapcsolatban óriási, és annak biztosítása, hogy a diéta támogató rendszerrel rendelkezzen.