, 2022/3/14

A fogyás felbontás ideje újra! Mindannyian szeretnénk lefogyni az új évben, igaz? Mindannyian jártunk már így, és a legtöbben elbukunk, mert nincsenek meg a megfelelő eszközeink vagy a megfelelő cselekvési tervünk! Ebben a bejegyzésben megtanítom és megosztom veled a tippeket, hogyan fogyhatsz sikeresen a Herbalife segítségével 2022-ben.

herbalife diet tips

Hogyan lehet fogyni a Herbalife

Én is jártam már ott, ahol te, de ezekkel az egyszerű eszközökkel, amiket most megosztok veled, biztos vagyok benne, hogy el fogod érni a célodat! Ki vagyok én? Ki ez a lány, aki el fogja mondani neked az összes titkot, hogy 2022-ben lefogyj a Herbalife-fal? Hogyan mondhatom el neked, hogyan fogyj sikeresen a Herbalife segítségével?

Amikor elkezdtem a Herbalife-ot, enyhén szólva szkeptikus voltam! Kétgyermekes anya vagyok, és mindig kimerült, rosszkedvű és túlsúlyos voltam. Semmi sem segített, rengeteg kávé, diétás tabletták, energiabomba és még sok minden más. Már néhány nap Herbalife után éreztem, hogy elkezdődtek az eredmények, TONNÁM volt az energiám és éberebbnek éreztem magam. Egy hónap múlva 13 kilót fogytam, nem voltam többé duzzadt, a ruháim lerobbantak (még 2 nadrágmérettel is csökkentem), csodálatos új barátokat szereztem.

ÉS legfőképpen én irányítottam a táplálkozási tervemet. 3,5 hónap alatt sikerült 30 kilót fogynom, és folyamatosan leadom a kilókat! Már nem koncentrálok annyira a mérlegen lévő kis számra, mint régen, hanem arra akarok koncentrálni, hogy egészséges és fitt legyek! Készen állsz arra, hogy megtanuld, hogyan fogyj sikeresen a Herbalife segítségével?

Azért állítottam össze ezt a listát, hogy segítsek neked elérni a fogyási célodat:

Tűzz ki célokat!

Tűzz ki elérhető célokat ésszerű időn belül! Nem, Nancy nem tudsz két nap alatt 100 kilót leadni! Ez egyszerűen nem lehetséges! Tűzz ki olyan célt, amit olyan időkeretben tudsz elérni, amiben valóban el tudod érni. Még egyszer Nancy (ha ezt olvasod, és a neved Nancy, nem téged piszkállak - ígérem) ... Ez egyszerűen nem fog megtörténni, sajnálom!

Tűzz ki egy célt, mondjuk, hogy 2022. december 31-ig 100 kilót fogysz. Most pedig bontsuk le ezt kisebb, kevésbé ijesztő célokra. Ahhoz, hogy 12 hónap alatt 100 kilót fogyj, havonta 8,3 kilót kell fogynod. Vagy ha még tovább akarod bontani, akkor 1,92 kilót hetente! Hát nem hangzik ez sokkal kevésbé ijesztően?

Tűzzük ki a nagy célt, majd tűzzünk ki kisebb célokat. Ezt a leckét a nagymamámtól tanultam, ő egyszerre csak 5 kiló leadására koncentrált, amíg el nem érte a célsúlyát. .

A Herbalife-nál a 80/20 szabályt követjük!

Mi az, kérdezi? 80% táplálkozás és 20% aktív életmód. Ez tehát azt jelenti, hogy a táplálkozásra és az étkezésre kell összpontosítani. Hallottad már a mondást: "30 nap alatt a kívánt testért eszel" vagy "A tested a konyhában készül" egy másik mondás szerint "A hasizmok a konyhában készülnek"? A test, amit szeretnél, azzal jön létre, amivel táplálod.

Ha már elkezdtél egy jó táplálkozási tervet, elkezdheted bevezetni az aktív életmódot. Kezdje kicsiben, és dolgozzon fel a kívánt aktív életmódig. Ne próbálj meg 5 km-t futni, ha a középiskola első éve óta nem futottál, IGEN Nancy, rád nézek! Nem kell csatlakoznod egy edzőteremhez, az egyszerű és könnyű edzések nagyszerű módja annak, hogy 20%-ot szerezz.

A siker receptje, ha fogyni akarsz, hogy legyen egy cselekvési terved! A shake-ek rendkívül egyszerűek ennek az elfoglalt anyukának, és mindig könnyen ihatóak útközben! Herbalife volt, hogy ez olyan egyszerű, egyszerűen kövesse 2 shake, tea, 2 egészséges snack, és egy egészséges színes étkezés annak érdekében, hogy elérje a célját!

Tipikus nap a Herbalife-on

Reggeli: Herbalife Nutrition Shake (F1) vagy magas fehérjetartalmú palacsinta, tea, aloe, kiegészítők (opcionális)

1. uzsonna: sovány fehérje alapú snack

Ebéd: Herbalife Nutrition Shake (F1)

2. uzsonna: sovány fehérje alapú snack

Vacsora: Sovány és egészséges vacsora

Egészséges desszert (fakultatív): Például ez a bögrés torta.

Légy kedves magadhoz

Róma sem egy nap alatt épült, és te sem egyik napról a másikra szedted fel ezt a sok kilót! Van egy idézet, amit nagyon szeretek Jillian Michaels-től, ami így szól: "Gondolj rá így: Ha defektet kapnál, mit tennél? Kicserélnéd a kereket? Vagy kiszállnál a kocsiból és felvágnád a másik három kereket? Nem! Visszamennél az útra. Ne rágódj rajta, ne ostorozd magad. Az nem vezet sehova." Ha egy nap kudarcot vallottál, csaltál, gyorskaját ettél, vagy nem edzettél ... ne ostorozd magad.

Milyen termékeket ajánlok?

Ízek:

Sütik és krém

Praliné és krém

Narancskrém

Banános karamell

Dulce de leche

Cafe latte

Francia vanília

Holland csokoládé

Vadbogyós

Mentás csokoládé

Pina colada

Tök fűszeres (limitált kiadás)

Karamellás alma (limitált kiadás)

** Két dobozra lesz szüksége, hogy naponta két shake-et fogyassz, mindegyik doboz 30 adagot tartalmaz. Győződj meg róla, hogy két kannát adsz hozzá a kosaradhoz, ha napi két shake-et tervezel.

Gyógynövénytea-koncentrátum - Fokozza az anyagcserét, adagonként 80-100 kalóriát éget el, energiát ad. Ízek: Barack, citrom, eredeti, málna.

Gyógynövényes aloe koncentrátum - Olyan, mint egy mini tisztítótisztítás a bélrendszerednek minden nap! Ízek: Aloe Aloe Aloe: Mangó, áfonya, mandarin és eredeti.

Herbalife SKIN® Collagen Beauty Booster Strawberry Lemonade - Bőre egészségének belülről történő elősegítése a láthatóan fiatalabbnak tűnő bőrért.

Az Aloe-t, a Beauty Booster-t és a teát keverem össze! Együtt csodálatos ízűek!

Ezek azok a tippek, amelyeket meg kell osztanom veled. Remélem, hogy segített.