, 2022/2/21

Nem titok, hogy miután a férfiak átlépik a 40 éves kort, a testük meglehetősen gyorsan veszíteni kezdi a veleszületett tesztoszterontermelő képességét. Ebben a tekintetben a Harvard Medical School kutatócsoportja által kiadott tanulmány szerint 40 éves kor után a legtöbb férfi átlagosan évi 1-2%-kal csökken a tesztoszteron termelő mechanizmusa, ami azt jelenti, hogy mire elérik a 70 éves kort, a hormontermelés sebessége már több mint 50%-kal csökken.

marks fitness tips review

Azok számára, akik nem tudják, hogy az alacsony tesztoszteronszintnek számos nemkívánatos hatása lehet az egyénre. Először is, gyors izomsorvadáshoz és csökkent fizikai teljesítményhez vezethet (legyen szó akár a sportolási képességekről, akár az általános munkával kapcsolatos hatékonyságról). Egyre több bizonyíték utal arra, hogy a fent említett hormon alacsony szintje károsíthatja a szexuális életet, sőt más perifériás fizikai problémákhoz is vezethet, mint például ED (merevedési zavar), testszőrzet elvesztése, hereproblémák, prosztata működési zavar stb.

A csökkent tesztoszteronszint egyéb káros hatásai közé tartozik még néhány:

Az egyén sovány izomtömeg-szintjének igen gyors csökkenését okozhatja.

Azt eredményezheti, hogy az egyének egész nap fáradtnak és kimerültnek érzik magukat (annak ellenére, hogy megfelelő táplálékot fogyasztanak).

Azt eredményezheti, hogy az egyén meghízik, mivel a csökkent hormonszint károsíthatja az egyén veleszületett anyagcsere-aktivitását.

Tanulmányok szerint az alacsony tesztoszteronszint azt eredményezheti, hogy az egyének depressziósnak érzik magukat, vagy alacsony önértékeléssel, csökkent önbizalommal, szorongással, stresszel stb. kapcsolatos problémákkal szembesülnek.

Mi a Fit After 50 For Men?

A legalapvetőbb értelemben a Fit After 50 for Men egy olyan teljes körű egészségjavító programnak tekinthető, amely arra törekszik, hogy az idősebb férfiak ismét formába lendülhessenek anélkül, hogy intenzív diétás időszakokon kellene keresztülmenniük, vagy számtalan órát kellene az edzőteremben tölteniük. Nem csak, hogy a hagyományos edzőtermi edzésekkel ellentétben, amelyek nemcsak az ízületeinket károsíthatják, hanem más nem kívánt problémákat is eredményezhetnek, mint például ösztrogéncsúcsok, gyulladások, ezt a programot úgy tervezték, hogy minden ilyen problémát viszonylag könnyedén enyhítsen.

Ennek ellenére a Fit After 50 program néhány alapvető funkcionális szempontja a következő:

(i) Segít csökkenteni az ösztrogéntermelést: Tanulmányok kimutatták, hogy az idősebb férfiak, akik számtalan órát töltenek az edzőteremben, hajlamosak megemelkedett kortizolszintre. Ez rendkívül kedvezőtlen hatással lehet az egyén T-szintjére, sőt, arra is kényszerítheti az egyéneket, hogy minden ok és indok nélkül állandóan hízzanak.

Ráadásul a kortizol felelős az aromatáz nevű kémiai vegyület felszabadulásáért is, amely a tesztoszteront ösztrogénné alakítja. Ebben a tekintetben a Fit After 50 program arra törekszik, hogy megszüntesse a szervezetünkben felhalmozódott kortizolt, és segít kiöblíteni a véráramunkban esetleg jelenlévő felesleges ösztrogént. Ez lehetővé teheti a felhasználók számára, hogy formába hozzák magukat még azután is, hogy elértek egy előrehaladott kort.

Végül a kortizol is sok stresszt okoz a szervezetünkben, ami azt eredményezi, hogy a felhasználók nem dolgoznak magas szinten.

(ii) Javítja az egyén anyagcsere-kondícióját: Mint azt néhány olvasónk már jól tudja, az MST-t (más néven Metabolikus Erőedzés) áttörést jelentő megoldásnak tartják az idősebb férfiak számára, mivel nemcsak a hormonszintek szabályozásában segít, hanem lehetővé teszi a makacs zsír eltüntetését is, amely bizonyos célterületeken, például a has, a combok, a mellkas stb. területén halmozódott fel.

Az MST néhány egyéb alapvető szempontja a következő:

Segít csökkenteni az agyi ködöt, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy egész sor energiafelszabadítással kapcsolatos előnyöket élvezzenek.

Felgyorsíthatja a tesztoszteron termelését az egyén szervezetében.

Segít maximalizálni az egyén izomfejlesztési potenciálját.

Segít a regenerálódás felgyorsításában: A Fit After 50 for Men rendszer rendkívül alulértékelt aspektusa a funkcionális kardio/abs napok és a metabolikus erőnléti edzés kombinációja. Ez lehetővé teheti a felhasználók számára, hogy ne érezzék magukat fáradtnak és hatékonyan regenerálódjanak közvetlenül a megerőltető edzések után. Nem csak ez, hanem még más perifériás előnyökre is jogosult lehet, mint például:

Segíthet felpörgetni a szervezet keringési mechanizmusait, ezáltal lehetővé téve számos kulcsfontosságú tápanyag (többek között ásványi anyagok, vitaminok, esszenciális zsírok stb.) gyorsabb és hatékonyabb eljuttatását az izmainkhoz és az inakhoz.

Hasznos lehet az öregedés számos látható jelének visszafordításában, amelyekkel a legtöbb férfi szembesül, miután átlépte a 45. életévét.

Miért válaszda Fit After 50-et?

Akkor is működik, ha valaki már régóta nem edzett. A legtöbb edzésprogram egyik legjelentősebb problémája, hogy a felhasználóknak már a kezdéskor is bizonyos szintű fizikai kondíciót kell elérniük. Ebben a tekintetben a Fit After 50 program megalkotója világossá tette, hogy a felhasználóknak nem kell semmilyen fizikai kondícióban lenniük ahhoz, hogy hasznot húzhassanak ebből a programból.

Segít maximalizálni az egyén veleszületett zsírégető képességét. Az interneten elérhető adatok szerint a Fit After 50 programhoz kapcsolódó Metabolikus Erőedzés (MST) modul annyira hasznos, hogy egyre több kutató kezdi ajánlani a rendszert azoknak az idősebb férfiaknak, akik újra formába szeretnének lendülni.

Ennek oka, hogy a program az izomerő építése mellett arra is törekszik, hogy felgyorsítsa azt a sebességet, amellyel a szervezet képes segíteni a makacs zsírlerakódások elolvadását. Nem csak ez, ahogyan azt egy korábbi részben említettük, a program közvetlen hatással lehet az egyén tesztoszterontermelő képességeire is, nagymértékben serkentve az alapvető férfihormon termelődését.

nti-Aging előnyök

Az utasításoknak megfelelően alkalmazva a Fit After 50 edzésprogram potenciálisan segíthet felszabadítani különböző vegyi anyagokat, amelyek felgyorsíthatják a szervezet öregedésgátló mechanizmusait, elsősorban a szervezetben lévő sejtek mitokondriumainak optimalizálásán keresztül.

A fent említett eredményeket a metabolikus erőnléti edzés és a funkcionális edzések kombinációjával éri el, így a felhasználók belülről kifelé fiatalnak és egészségesnek érezhetik magukat.

Energiatermelés fokozása

Amint arra már korábban rámutattunk, az MST-t úgy tervezték, hogy segítsen a szervezet természetes anyagcsere-folyamatainak fokozásában, így lehetővé teszi az energia folyamatos felszabadulását a mindennapi tevékenységek során. Ezzel kapcsolatban a program hivatalos honlapja szerint az MST és a Functional Cardio and Abs kombinációjával a felhasználók akár 65%-kal is növelhetik az energiatermelésüket, és jelentősen csökkenthetik a fáradtság szintjét.

Ízületi kenés

A Harvard Medical School által kiadott tanulmányok szerint az MST és a hozzá kapcsolódó edzésstílusok pozitív hatással lehetnek az ízületek egészségére, így a rutin segíthet csökkenteni a gyulladást a szervezetben, valamint más perifériás előnyökkel is ellátja a felhasználókat, mint például:

Az ízületi gyulladással és más, csontokkal kapcsolatos hasonló problémákkal kapcsolatos problémák csökkenése.

Bizonyos kenőfolyadékok fokozott felszabadulása megvédheti ízületeinket és csontjainkat a fizikai terhelés következtében esetlegesen keletkező károsodásoktól.

Könnyű használat

A Fit After 50 program egyik legalulértékeltebb aspektusa, hogy a rendszerben felvázolt összes gyakorlatot kényelmesen, otthonról végezhetjük. Nem csak ez, hanem a programban felvázolt összes fizikai rendszer nem megterhelő. Nem okoznak semmilyen funkcionális károsodást az ember testében még hosszabb ideig tartó végrehajtás után sem.

Tehát pontosan ki áll a Fit 50 után program mögött?

Mint azt már sokan talán tudják, Mark Mcilyar áll e potenciálisan életmódváltó edzésprogram mögött. Online életrajza szerint Mcilyar személyi edző, testépítő versenyző és vállalkozó az USA-beli Texasból. Az évek során elkötelezett online követői táborát építette ki, köszönhetően kiváló fizikumának, amelyet annak ellenére is megtartott, hogy jelenleg a 60-as éveiben jár.

Mark már fiatal korától kezdve rendkívül aktív volt, és számos sporttevékenységben vett részt. A 30-as éveiben azonban kezdte észrevenni, hogy a teste kezd megváltozni, ezáltal végérvényesen megváltozott a testmozgáshoz és az edzésekhez való hozzáállása. Ennek eredményeképpen kidolgozott egy sajátos programot - amely egy edzésprogramot és egy speciális táplálkozási tervet tartalmazott -, kifejezetten az 50 év felettiek számára.

Mcilyar edzésrendszerének célja mindig is a magas tesztoszteronszint fenntartása és az izomtömeg építése volt, miközben természetes megközelítést alkalmaz.

Fit After 50 for Men programjának köszönhetően nagy médiafigyelmet kapott, Mark munkája több népszerű egészségügyi és fitneszmagazinban is megjelent. Nem csak ez, hanem fantasztikus fizikumának köszönhetően több nemzetközi médium, valamint helyi tévécsatornák is készítettek vele interjút.

Mark és a Fit After 50 csapata

Számos új edzésmódszert dolgozott ki, hogy segítsen a férfiaknak újra jó formába kerülni, természetes módon növelni a tesztoszteronszintet és újra fiatalos energiát érezni. Mielőtt nagy részletességgel áttekintjük a Fit After 50 fitneszgyakorlatokat és edzésprogramot, adunk egy felső szintű néhány érvet és ellenérvet, amivel kezdhetjük, és onnan ágazunk el és építkezünk tovább.

Előnyök

Megtanulja, hogyan építsen izmokat és fogyjon

Növelje a tesztoszteron szintet, ezáltal jobb libidó és szakadt fizikum

Tartsa kordában az öregedést

Erősítse a törzsizmokat a testtartás és az egyensúly javítása érdekében

Javítja az izmok és az ízületek egészségét

Megtanulja, hogyan maradhat fitt kíméletes, alacsony terhelésű gyakorlatokkal

Szüntesse meg a hasi zsírt természetes módon

Szerezzen karcsú, vonzó testet

Hátrányok

A program csak digitálisan érhető el

Csak a hivatalos weboldalon keresztül érhető el

igényel egy kis erőfeszítést, nincs ingyen ebéd az élethosszig tartó szuper egészséghez

minimális időbeli elkötelezettséget igényel, hogy működjön, nem hirdetnek mindenre gyógyírként megoldást

Mint említettük, a Fit After 50 programot Mark Mcilyar, a 40 év feletti férfiak fitnesz szakértője tervezte, és minden olyan férfit megcélzott, aki teljes és hosszú távú egészségügyi frissítést szeretne adni teste egészségének, növelve az alacsony tesztoszteronszintet, leadva a felesleges zsírt, megelőzve az izomvesztést, és megszüntetve a fáradtságot és a fájdalmakat. A Fit After 50 azt állítja, hogy akkor is segít a férfiaknak, ha a felhasználó csak a teljes program 90%-át követi azáltal, hogy megtanul "okosabban, nem pedig keményebben edzeni", az új Metabolikus Erőedzés megoldásával.

Miért érdemes megvásárolni a fit after 50 programot?

Amikor az ember öregszik, könnyen elveszíti a motivációját, hogy fitt és egészséges maradjon. Talán már elvesztette a hitét, hogy a legtöbb edzéstervet fiatalabbaknak tervezték. Vagy talán nincs elég önbizalma ahhoz, hogy meglátogassa az edzőtermet. Nos, a Fit After 50 fitneszprogram a legjobb választás, mivel segíthet abban, hogy néhány hónap alatt erős és feszes fizikumot kapjon.

A legtöbb online árult edzéstervvel ellentétben ez a program nem tartalmaz intenzív gyakorlatokat vagy edzőtermi felszereléseket, amelyek a kor előrehaladtával sérülésekhez vezethetnek. A legtöbb hagyományos gyakorlat gyakran növeli az ösztrogénszintet a szervezetben, ami gyulladást eredményez, ami egészségügyi problémákat okoz. Ezzel szemben a fit after 50 program célja a tesztoszteronszint növelése az egészség és az általános közérzet javítása érdekében.

Ennél is fontosabb, hogy a program stratégiái az izomépítésre és a gyors fogyásra irányulnak. És a jó dolog az, hogy ezeket a mozgásokat otthon is gond nélkül elvégezheted, mindössze egy kényelmes szőnyeg és egy üveg ivóvíz segítségével. A program mindenkinek ajánlott, aki még soha nem edzett, és az elhízással küzdőknek is beválik.

Amerikai Urológiai Társaság

becslései szerint az amerikai férfiak tesztoszteronszintje ma alacsonyabb, mint tíz évvel ezelőtt, ami a különböző étrendi és életmódbeli változásoknak köszönhető - de a tesztoszteronszint csökkenésének legnagyobb kockázati tényezője az életkor. Az öregedést nem lehet megelőzni, de van mód arra, hogy megvédjük a szervezetet az időskori izomvesztéstől. A Fit 50 után program Mark Mcilyar személyes edzéstervein, tippjein és étrendi útmutatásain alapul. Ezeket a gyakorlatokat bárki követheti, még akkor is, ha már jó ideje nem edzett utoljára.

Mit várhatok a Fit After 50 tervtől?

A program néhány hetes követése után a felhasználó a következő eredményekre számíthat:

Javuló hormonális egészség

A tesztoszteron szabályozza a férfi testének minden fontosabb funkcióját. A korral azonban a tesztoszterontermelés csökken, és egy másik hormon, az ösztrogén kezd felhalmozódni. Ideális esetben a férfiak testében magas a tesztoszteronszint és minimális az ösztrogénszint, de az öregedéssel ez az egyensúly megbomlik. A fogyás és az anyagcsere javítása segít helyreállítani ezt a hormonális egyensúlyt, így biztosítva, hogy a tesztoszterontermelés ne sérüljön.

A fogyás kiváltása

A lassú anyagcsere az öregedés gyakori jele, és sokszor egészségtelen súlygyarapodásra készteti az embert. A Fit After 50 programhoz hozzáadott gyakorlatok az anyagcsere javításán dolgoznak gyógyszerek szedése nélkül. Amint az anyagcsere javul, a szervezet elkezd zsírt veszíteni, és végül a test eléri az egészséges testsúlyt. Ez a javuló anyagcsere az immunitásra és a kognícióra is hatással van, ami egy további bónusz. A fogyás önbizalmat is kiválthat az emberben, ami természetesen növeli a tesztoszteronszintet.

Segít az izomépítésben

Az ötlet, hogy 50 évesen izmokat építsünk, lehetetlennek hangzik - de megfelelő útmutatással lehetséges. A Fit After 50 edzésterveket az 50 évesek állóképességéhez és energiaszintjéhez igazodva tervezték, így nem fogják túlterhelni a felhasználót. Ez egy okos, egészséges módja az izomépítésnek anélkül, hogy erőteljes, a kornak nem megfelelő gyakorlatokat végeznénk egy edzőteremben.

Segít megőrizni a fiatalos megjelenést

A tökéletes test mellett a Fit After 50 segít abban is, hogy fiatalabbnak tűnjön. Fokozza az ember mitokondriális szerepét, ami aztán beindítja az öregedésgátló folyamatot. A mitokondriumot alaposan kutatták, és tudományosan bizonyított, hogy közvetíti az oxidatív stresszt, ami lassítja az öregedési folyamatot.