, 2022/3/11

Park Shin-Hye 1990. február 18-án született. Szülővárosa Gwangju, Dél-Korea. Jo Mi-sook és Park Hyun Jong házában született, mint a legfiatalabb gyermek. Van egy testvére idősebb testvére, Shin-Won, akit leginkább K-pop zenészként azonosítanak. Tanulmányai miatt a Chung Ang Egyetemre költözött. Állampolgársága szerint dél-koreai, és fehér-ázsiai etnikumhoz tartozik.

park shin hye diet tips

Park Shin-Hye egy színésznő és énekesnő, aki filmjeiről és tévéműsorairól ismert, és arról is híres, hogy hihetetlen testalkata van. Testalkatának megőrzése érdekében edzéseket végez. Diétája egészséges ételeket is tartalmaz. A követői is ugyanazt a diétát és edzést követik, hogy olyan alakjuk legyen, mint neki.

Park Shin-Hye diéta terv

a Koreaboo cikke megmutatja nekünk a diétát, ahol a reggelihez uborkát és tejet, ebédre rizst és káposztát, vacsorára pedig uborkát és két káposztalevelet fogyaszt. Nem megbízható ilyen ételeket enni, főleg, hogy ennyit edz.

Park Shin-Hye étrendje a következőket tartalmazza:

Reggeli

Avokádós pirítós

Tojás

Gyümölcslé

Ebéd

Csirke

Egy kis tál rizs

Zöldségek

Vacsora

Hal vagy csirke

Zöldségek

Leves

Az arcon lévő babaháj az egyik legnehezebben fogyasztható testrész. Ezért kicsit nyomoztunk, és találtunk négy tippet, amit a színésznőtől megtanulhatsz.

Ne egyél este 6 után

Annak ellenére, hogy sűrű a napirendje, egész éjszaka dolgozik, amikor mások alszanak, Shin Hye képes kontrollt gyakorolni a diétájában azzal, hogy nem eszik este 6 után.

Csak két étkezést eszik naponta

Shin Hye időbeosztása egyszerűen nem engedi meg neki, hogy naponta három étkezést készítsen és egyen. Csak két étkezést eszik naponta - reggelit és vacsorát. Ez a módszer lehetővé teszi, hogy egyszerűsítse az étkezés megtervezését, és potenciálisan elősegítse fogyókúrás céljait.

Igyál vörösbabos vizet

Shin Hye könnyen kap folyadékvisszatartást. Ezért mindig vörösbabvizet fogyaszt, hogy csökkentse a vízvisszatartást. A vörösbabot Adzuki babként vagy Azuki babként is ismerik. Az oldható rostokban gazdag adzuki bab segíti a máj méregtelenítését, mivel felgyorsítja a salakanyagok kiürülését a szervezetből.

Kerékpározás és tánc

Az élete nehézségei ellenére Shin Hye elkötelezi magát a testmozgás mellett, heti 2-3 alkalommal feltétlenül kerékpározik. Emellett fő mozgásformája a kortárs tánc.

A dél-koreai előadóművészek között sok olyan sztár van, aki a tökéletes "illeszkedéssel" büszkélkedhet, függetlenül attól, hogy milyen ruhát visel. Az ő titkuk a sima, rugalmas testük, amely nem tartalmaz túlzott zsírt.

Úgy tűnik, hogy ezek a sztárok ilyen tökéletes testtel születtek. Azonban ne feledjük, hogy a szórakoztatóiparban dolgozók is vigyáznak a testvonalukra, mégpedig állandó diétával és testmozgással.

Mi tehát Park Shin-hye diétatitkai?

Reggeli - 1 uborka és 1 csésze zsírmentes tej.

Ebéd - 100 g barna rizs és káposzta.

Vacsora - 1 uborka és káposzta

Park Shin-hye folyamatosan vörösbabos vizet iszik egész nap! A vörösbab gazdag B1, B2, antocián, ásványi anyagokban, káliumban, kalciumban, foszforban, vitaminokban és szaponinokban, amelyek segítenek megelőzni a trigliceridek felhalmozódását és csökkenteni a zsírsejtek méretét. A vörösbabvíznek finom íze van és könnyen fogyasztható, ezért sokan isznak vörösbabvizet a diétához. Park Shin-hye heti 2-3 alkalommal biciklizik is a testmozgás érdekében.